dream awayWe can only be together in my dreams - that's why I'm sleeping so much, because i always want to be with you my love so i'll have to dream until we can be together again - you and me, me and you. ♥

Times square can't shine as bright as you

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


I can't take my eyes of you
- i miss you more and more for every day.
Vad är meningen med att gå runt och låtsas ? Låtsas att jag klarar mig bra utan dig
för det gör jag inte - springer runt och ler hela tiden och sätter på det där fejkade leendet,
visst självklart är jag inte nere i någon slags depression utan saknaden tär på mig -
saknaden efter dig - att höra dig säga ''jag älskar dig'' - det bästa jag någonsin hört.
Snart kommer jag till dig igen mitt fina hjärta, snart - håll ut.

I still thinking of you and the times we had.

Har så mycket tankar att jag hamnar på ställen jag aldrig varit på förut - varför blir det så ? - Jag tänker på tok för mycket nu för tiden och jag har inget svar på -varför ? - Om jag skulle göra en gissning så är det DU som kommer upp i mina tankar. Vill bort härifrån så jag försöker drömma mig ivägtill stället jag trivs på, där jag hör hemma - ''home is whereever i am with you''. - så var är du ?

Vad är det som gör ont då Jag har själv satt mig där jag är nuVad är det egentligen jag gråter över ? Jag måste acceptera att jag inte kan förändra verkligheten - jag måste acceptera att det är såhär det är - du är 3052.74km borta från mig - jag gick 5 km idag - jag har 3047km kvar - väntar du på mig ?

Men vad gör jag nu? Jag försöker att inte tänka på dig - försöker att inte göra illa mig själv i onödan - för tankarna på dig gör mig illa. - inte på dig, men tankarna på att inte få hålla om dig, tankarna på hur orättvist det är och tankarna på vad det är jag utsätter dig för,världens absolut finaste dudu förtjänar bättre än såhär.

Jag är ungefär förstörd på något visjag vägrar att visa det för dom runt omkring - för mina fina vänner, - vill inte lägga den onödiga tyngden på dom. Jag vill be om ursäkt för att jag är på tok för ärlig - såhär brukar jag inte vara, jag brukar inte vara den som delar med mig av saker men jag älskar det här - tyngden lättar en smula när jag får skriva alltingför som jag sagt förut så har jag ingen att prata med - ingen att förklara minsta detalj för, inte ens dig - du som jag egentligen behöver prata med.

Endast en månad har gåttvissa gånger känns det som om tiden flygit förbi mig och jag inte hunnit med att leva ensmedans dom gånger jag tänker på dig tänker på sista gången jag fick känna din fina,varma,bruna kropp mot min - det var en månad sedan - då hugger det till i hjärtat, men det kan inte jämnföras med tankarna på att det är ytterligare 4 månader kvar tills jag får känna den där känslan igen, känslan som jag inte kan beskriva i ord - den underbara som bara du får mig att känna.

Det absolut bästa jag vet är att känna dina varma läppar mot min pannaså som du alltid gör då du först gjort mig upprörd -kommer ihåg att du älskar att se mig frustrerad du tycker att jag är söt då säger du, lugnar snabbt ner mig och pussar mig i pannan - vackra duVad gör jag här utan dig ?

-----------------------------------------------------------------------------------

120 dagar kvar - på ett ungefär - tills jag kommer till dig igen, vi har klarat det förut och vi klarar det igen, eller hur ?Take me home

Nyduschad och känner mig suuperfräsch - bästa som finns!
imorgon är det skolfoto vilket jag inte alls ser fram emot - ser alltid ut som ett pucko på skolfoton haha!

Siter och tittar på 90210 som jag sa - spännande faktiskt, rekomenterar serien heelt klart!
Läser lite bloggar emellanåt, bästa jag vet! - nästefter älsklingen min

GoodNight


Where are you my love ?

Sitter hemma hos vera just nu och vi spenderar nog kvällen här tillsammans eftersom både hon och jag är lite små förstörda för tillfälet - men självklart kommer man över det någon gång, trivs himla bra med den här tjejen, hon får mig på superhumör - love you most of all.

Har inte så mycket mer att säga, vi får se om jag orkar skriva ''dag 10'' eller vad det nu blir senare, kanske blir imorgon då jag bara ska vara hemma för jag känner att jag inte mår sådär super bra.

får bli en bild från arkivet, har inga andra
- Vill inte lägga ner all tid på att sakna dig, jag vill minnas oss - för du är det absolut bästa jag vet

Tonight I've fallen and I can't get up


Jag trodde inte att det skulle tära på mig såhär mycket, - jag visste att jag skulle sakna dig - men vad är det här ? det är inte saknad, det är en helt ny tom flicka som inte vet vad hon ska ta sig till. Det är inte förens nu jag inser - jag är ung och dum - jag visste inte vad jag gav mig in på - vad ska jag göra ?

Känslan av att jag inte klarar mig utan dig har gripit tag i mig med sina vassa klor och vägrar släppa. - det går inte en sekund utan att du kommer upp i mitt huvud - Jag vill inte ljuga för mig själv längre, jag är inte så starkInte än. Jag som alltid brukar veta hur jag ska klara mig och vad jag ska göra men hjälp mig ? vad händer ? Jag vet inte vad jag ska göra.

Ljuger för mig själv och säger att det bara är en tillfällighet. Men innerst inne vet jagdu vet - alla vet att det inte är en tillfällighet -det kommer inte försvinna förens jag faktiskt står där med dig i min famnförens jag får pussa på dig tills du börjar göra dina söta små grimaser och ber mig slutavet hur det igentligen är. Efter allt, skär detta dom ljupaste spåren. Jag är så jälva ensam här utan dig - att det var såhär det skulle sluta. På detta sättet. Jag ville inte lämna allt såhär. 

Egentligen ville jag bara säga alla dom orden men jag visste inte hur, så jag lät bli.

Jag kan fortfarande känna dina mjuka läppar mot mina. Höra din hesa fina röst viska till mig, och det vi delade kan inte beskrivas. Ingen kan visa mig, den sortens kärlek igen. Det är så stark. Varför lämnade jag dig ? 

Det är svårt att tänka hur allting kan vara så perfekt - på en sekund går allting ur balans.

Ibland händer saker som gör att hela ens värld ställs på ända, mitt liv var ungefär något i den stilen tills du kom och ställde allt till rätta igen - Du fixade mig - du fick mig att känna trygghet. saker som gör att man får ett helt nytt perspektiv. Att vår tid här är kort. Det är vid sådana här tillfällen jag önskar att jag fortfarande hade dig vid min sida. Då hade du tagit min handtorkat mina tåraroch sagt att allt blir bra. Jag hade trott dig och bytt tårarna mot ett leende.

Men nu finns du inte här, du håller inte min hand och du torkar inte mina tårar. Istället får jag torka mina egna tårar och det är ensamheten jag håller i handen, jag står utan leende't du brukade ge mig.

Det är vackertdet vi har. - numera det vi hade men någonstans inom oss kommer det ju alltid finnas kvar - har gömt undan det på en säker plats tills det att jag kommer tillbaka till dig - för tro mig - jag lämnar dig aldrig igen. Det var fint det vi delade, allt vi gjorde,minnena vi skapade. Säg mig vem kan älska någon så djupt, hur kan en människa på denna jord ha så stor betydelse för en. I alla de svåra stunderna, Dagarna jag bara ville rusa igenom, fick du mig att stanna upp. Tänka och älska. Alla dagar jag idag förstår. 

Du är inte borta och har aldrig varitDu är bara inte längre just precis vid min sidaDu är inte längre någon jag kan hålla ommen du kommer alltid vara någon jag kommer minnas.

''Never thought not having you here now would hurt so much''


Smile bitchlike you really mean it .

I rememberI remember the times we spent together
All those drives, we had a million questions
All about our lives
And when we got to New York everything felt right
I wish you were here with me,Tonight
I remember the days we spent together,
Were not enough, and it used to feel like dreaming
Except we always woke up,
Never thought not having you here now
Would hurt so muchTonight I've fallen and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss youI can just look up
And know the stars are Holding you, holding you, holding you
TonightI remember the time you told me
About when you were eight
And all those things you said that night
That just couldn't wait
I remember the car you were last seen in
And the games we would play
All the times we spilled our coffees
And stayed out way too late
I remember the time you sat and told me
About your Jesus, and how not to look back
Even if no one believes us
When it hurts so bad, sometimes
Not having you here

Y (L) S

Kom hem för en liten stund sedan, fick några rätt bra bilder med min kamera, men hittar tyvärr inte överföringssladden så jag lägger upp dom imorgon! sedan tog vi några med Paus kamera eftersom min tog slut på batteri mitt i allt.. så dom skickade hon och jag tänkte lägga upp dom senare! 

Tycker ni ska besöka Paulinas blogg också! Hon har en otroligt bra fotoblogg och hon går inriktiningen foto på hedbergska - så det är väl inte så konstigt ? Tryck hääär eller gå in på www.fantasier.devote.se och kika på hennes blogg!


Ph : Paulina
By : Me
True wordsDu var gammal jag var äldre och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen decennier tillbaks
Men jag minns det såväl varför kärleken brunnit
Utav olika skäl varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp
Trotts min väg vart lång kantats med gupp
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger
Minns varje ord varje rad jag skrivit
En längtan så stor minns varje dag jag lidi
tHar gått genom livet med en övertygelse
Att jag satt något spår som har haft betydelse
Aldrig besvarad aldrig tillmötes En kärlek så varm
utan den vilket öde från vinter till vår
Sen sommar till höst trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst
Hjärtan som slår vi står där vi stod minns det som igår
Första gången du log som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

Varför ?

Du är så vacker min finaså vacker att jag inte vet vad jag ska ta mig till - du är för fin för den här planeten.

Saknaden efter din doft är outhärdligSaknaden efter din värme dödar migSaknaden efter ditt vackra skratt får mig att orka vänta.

Fina du
Varför sitter vi på varsin sida av jorden ?
Fina duSaknar du mig än ?
Fina duKommer du ihåg ?
Fina duVäntar du på mig

Det gör ont att inte kunna nå ut till dig världens vackraste du så ont -.  Vad gör du just nu
Tänker du någonsin på våra kvällar på stranden ? Solnedgången ? Min sista natt ?
Jag vill inte fälla tårar pågrund av dig
Du gör det ju inte med viljedet är inte ditt feldet är mitt.
Varför lämnade jag dig ? Varför åkte jagVarför fick jag se dig stå kvar med tårar i ögonen 17/8 ? Varför gör jag såhär mot dig ?

Be that star you are

När jag pratat om alla små turkiska pojkar och deras danser och grejer så är det sånt här jag pratar om

Dom är verkligen grymma på det dom gör och i just den här filmen är det Savas,Mesut,Kudret och några andra som dansar! Filmen är inte inspelad av mig utan en jättefin tjej som heter Anja Tombre
- saknar er så fruktansvärt mycket när jag ser det här, saknar alla fina kvällar vi haft där på memos - jag kommer snart igen och jag ska inte tappa kontakten eller glömma bort er den här gången - Jag älskar er

Who am I to say ?

Hello sweeties

Har just sett på My sisters keeper med mammsen, och fy vad jag fick huvudvärk och tårarna bara rann, hua vilken sorglig film.. rekommenderar den till er som tycker om ja sorliga familje filmer!

Funderar på att lägga mig i sängen och försöka sova snart för jag börjar rätt tidigt imorgon och jag vet att om jag stannar för länge så kommer Savas logga in och då blir jag kvar sittandes i flera timmar och det är verkligen inte bra, måste ge allt i skolan nu så jag kan ta ledigt nästa sommar/vår.. Tror att vi har en rätt skön dag imorgon så det känns bra! 


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Satt och tänkte lite förut på hur otroligt jobbigt det är att ha den man älskar i ett helt annat land
och jag tänkte på att det känns så fjantigt på något vis att säga ''min pojkvän bor i turkiet'' känns som om folk ser det som en löjlig sommar-romans ungefärönskar jag kunde visa bättrefå folk att förstå hur fruktansvärt mycket jag älskar den här människan och främst så önskar jag att han kunde förstå - dumma jag som tänker för mycket som vanligt - avrundar här.Kiss me like there's no tomorrow.


why can't you just understand?Önskar att du kunde förstå - min kära ? varför förstår du inte att jag älskar dig - bara dig

Nu ska jag lägga mig med mamma i mamma och pappas säng och se klart på en film vi började se förut som heter Priest, den var faktiskt rätt bra! lite fantasy/skräck/thriller ungefär - Sedan ska jag sova för jag börjar rätt tidigt imorgon och slutar halvsent - skönt med fredag iallafall - blir bara hemma och tar det lugnt imorgon, mammas såkallade bästis kommer hit med sin son så det lär bli ett himla liv då han och celina springer runt och leker krig å grejer.. Ska iallafall äta gomat och köpa en massa godis och bara ligga och tjocka mig imorgon, peppa lite inför lördag då det blir annat roligt med vera och pau hemma hos vera, mys! men vi avrundar här. 

ha det bra så länge fina ni - vi hörs imorgon - sovgott ♥
Jag gråter bara i regnet

Är hemma från affären med mamma nu - så hon står och lagar maten medans jag bloggar haha - precis som det ska vara! Till maten ska vi se någon film, förhoppningsvis en skräck/thriller om inte Celina kommit hem för då lär det ju bli någon bäbisfilm antar jag men dom kan vara bra dom med!

Är värdelös på att knäppa bilder och så men ska försöka ta lite bilder på skolan med telefonen osv, dock blir bilderna inte så himla bra men detta är ju trots allt inte någon super-proffsig-fotoblogg utan en helt vanlig om mitt vanliga liv ungefär, bra beskrivning känner jag. avrundar här så får se vi om det kommer något fler inlägg senare mot kvällen!
- Min absolutaste favorit bild på dig och migvisst låter det bra ? ''du och jag, jag och du'' det är så fint att säga och jag blir lycklig varje gång jag skriver/säger det - blir varm innombords. Är så himla glad över dig min fina skatt, så fruktansvärt glad. Världen förtjänar inte dig, du är det finaste jag vet.

Dream your life - Live your dream.

Med en smula kärlek säger jag godnatt till er alla. 
ska lägga mig och sova alldeles nu snart - drömma mig hem igen.
önskar jag kunde säga ''godnatt älskling'' somna tryggt till dina fina andetag och känna din varma arm runt om mig. - dreaming away

sen en tid tillbaka

Försöker hålla mina texter kortamen hur ska det gå när jag har så mycket att säga ? Så mycket jag mest av allt skulle vilja att du såg även fast jag vet att det är omöjligtvi kommer från olika världar -
jag undrar, vad gör du just nu? tänker du någonsin på mig och allt vi gjort tillsammans ? Det är svårt att prata med dig - Jag är inte van vid att inte kunna prata med dig - Vi brukar ju spendera hela dagarna tillsammans, det var så fint att se dig första gången igen på ett år. 16 juni 2011du var så finprecis som alltidVarför vill du inte förstå min finaAtt den här gången måste du tro mig. Jag vet att jag inte förtjänar ditt förtroendedu har all anledning till att inte tro mig, men jag lovar dig, jag glömde bort för en sekund - jag vet att det kommer bli likadant denna gång, vi glömmer bort varandra mer och mer för var dag som går - du vet att jag inte vill men det bara blir så. Vad ska vi göra ? hur ska vi se till att inte glömma bort varandra ? ett år är en lång tid - 365 dagar för att vara exakt - det är cirka 354 kvar och jag känner mig redan så vilsen och ensam, alla springer runt och är med sina pojkvänner, jag vill också -jag har ju digpå andra sidan jorden. Visst vi kanske ses då jag åker på höstlovet det är 1 vecka - 1 månad kvar till julafton - vi har då 2 veckor tillsammans - om jag ens kan träffa dig under dessa två perioder eftersom du kanske inte har tid då du går i skolan hela dagarna - det är inte samma sak som här, inte lika lätt eftersom vi lever två helt olika liv - du och jagjag och du. Sedan är det 5 månader kvar tills nästa gång jag får se dig igen - hör du ? - All denna längtan som aldrig tar slut. Jag saknar närhet och kärlek, jag saknar allt du gav mig, sånt som ingen annan kan. Du är så duktig på att få mig att känna mig tryggså duktig på att göra miglycklig, hur lyckas du egentligen ? Från att jag är hur sur och irriterad som helst kan du komma och le så blir jag glad igen, hur lyckas du ? hur gör man ? Vem skriver jag allt till egentligen ? är det mig själv ? för jag vet ju att du aldrig kommer läsa det här, så vad håller jag på med egentligen ? Alla tomma ord som kommer ur mig för att jag inte kan hålla dom inne längre - jag saknar dig så jävla mycket min älskade vackra underbara fantastiska du.

don't you cry tonight, i still love you baby

Biliyorum en güzel şey - seni seviyorum
Seni hiç terk, asla

you got me so hypnotized

Jag kan inte sluta tänka på dig även fast jag vet att jag borde, jag vet att det inte kommer fungera så som det borde göra - eller så som det gör då jag är hemma.

jag vet att det mesta kommer bli knas eftersom det är ett år kvar tills nästa sommar - hur ska jag klara det? 
vi har vinter/jul men det kan bli så att det bara blir 2 veckor och under dom 2 veckorna måste du gå i skolan, du berättade att du ville bo hos mig och inte gå till skolan, men så tänker jag inte göra mot dig - aldrig.

Det har gått 6 år sedan jag såg dig första gången nu - herregud det känns som jag känt dig hela livet, Ni är min familj, jag är hemma med er allihopa - och jag känner er verkligen hur bra som helst, kan er utan och innan.
första gången jag såg dig var du så liten och oskyldig, ingen hade upptäckt er då utan ni var som vilka ungar som helst - ni hade inte riktigt kommit igång än utan ni bara små övade, ni är så bra på det ni gör.

Vi var så små då vi först sågs, så små och oskyldiga, nu är det annorlunda - ni har blivit så stora och fina. Är så glad att ha fått lära känna er så himla glad.

Jag älskar er.Family

Jag kan inte sluta tänka på dig även fast jag vet att jag borde, jag vet att det inte kommer fungera så som det borde göra - eller så som det gör då jag är hemma.

jag vet att det mesta kommer bli knas eftersom det är ett år kvar tills nästa sommar - hur ska jag klara det? 
vi har vinter/jul men det kan bli så att det bara blir 2 veckor och under dom 2 veckorna måste du gå i skolan, du berättade att du ville bo hos mig och inte gå till skolan, men så tänker jag inte göra mot dig - aldrig.

Det har gått 6 år sedan jag såg dig första gången nu - herregud det känns som jag känt dig hela livet, Ni är min familj, jag är hemma med er allihopa - och jag känner er verkligen hur bra som helst, kan er utan och innan.
första gången jag såg dig var du så liten och oskyldig, ingen hade upptäckt er då utan ni var som vilka ungar som helst - ni hade inte riktigt kommit igång än utan ni bara små övade, ni är så bra på det ni gör.

Vi var så små då vi först sågs, så små och oskyldiga, nu är det annorlunda - ni har blivit så stora och fina. Är så glad att ha fått lära känna er så himla glad.

Jag älskar er.

Be that star you are


is this love ?

Du kommer aldrig se det här och om du nu av någon makalös anledning skulle göra det så skulle du ändå inte förstå men jag måste få skriva av mig, berätta hur jag känner. Det känns som det var en evighet sedan vi stod på min balkong i sommarvärmen och du grät över rädslan att jag skulle hitta någon annan när jag åkte ''hem'' jag vill inte kalla det här hem för jag känner mig inte hemma, ''home is wherever i am with you'' och du är inte här med mig, jag känner mig så ensam utan dig, varje dag i 3 månader har jag gått till stranden varenda dag och sett dig där, göra sånt som du brukar göra tillsammans med dina små kompisar, hoppa runt på stranden och göra volter och allt vad ni nu är så fruktansvärt duktiga på. Jag är så stolt över dig - för det mesta. Måste vara svårt att bryta bandet som du alltid haft med din bror och dina vänner samt alla kusiner - ja ni alla är ju kusiner. Det finns så mycket jag kommer ihåg då jag sitter här och tänker - tänker på allt och hur mycket jag saknar dig, saknar att hålla om din fina lilla kropp som alltid är så brun,varm och fin.

Du har bara din mamma och din bror - dom är allt för digKommer ihåg min oro över hur din mamma skulle reagera på hur jag såg ut/allmänt var/betedde mig så jag skulle träffa henneDu och jag sitter och håller varandra i handen bakom Memos på en stol, jag sitter i ditt knä och där kommer Mesut och ser så lycklig ut när han presenterar mig för din mammahon var så fin - inte alls som jag tänkt mig, hon tog min hand och sa direkt vad fin jag var , Hon pratade turkiska med mig, jag förstod men jag vågade inte riktigt svara. Hennes engelska var inte så jätte bra men hon blandade turkiskan med engelskan och jag förstod, jag förstod alldeles perfekt, När du sprang upp på scenen och voltade med din bror och era kompisar kom din mamma fram till mig och sa ''Jag är så glad att han hittat någon som dig - Lova mig att du tar hand om honom'' Jag såg i hennes fina bruna ögon och hennes svarta långa fina hår hängde ned över ansiktet en smula och jag svarade lite blygt med den turkiska jag kan - förmodligen lite halvkrasslig i dina öron '' Jag lovar, Jag tar hand om honom'' Du såg nöjd ut och gick iväg - du var ju tvungen att jobba så som du alltid gör på dagarna och nätterna, du behöver inte oroa dig - jag lovar att ta hand om honom.

Sen kommer jag ihåg den alldeles speciella kvällen , jag vet att du vill spela lite tuff inför dina kompisar, egentligen har väl alla killar en stolthet att bära upp - Du tycker inte om att vara för snäll med orden då dina kompisar är i närheten men du håller gärna min hand och visar att jag är din så vi går igenom oba och direkt då vi kommer hem ställer vi oss på vårat vanliga ställe, alltid balkongen med finast utsikt på kvällen rakt upp mot bergen och himelen som är så fin, kolsvart med alla dessa lysande stjärnorJag ser hur du tittar på mig och ser olycklig utdetta är min absolut sista sommar kväll på 1 år ). Jag frågar hur är det? och du svarar bara ''Du är så himla vacker''Jag blir rörd då jag inte alls får höra sånt av dig ofta utan du helst skämtar och säger ''yasmine very fuul'' eller ''tjockis'' för dom orden har jag lärt dig av någon konstig anledning, så det var speciellt att få höra dig säga det och titta mig rakt i ögonen, det var samma kväll som vi började tjaffsa - jag ville absolut inte göra det min sista kväll med dig men så blev det, vi började diskutera om att jag skulle skaffa en ny pojkvän här ''hemma'' och glömma bort dig - jag lovade att det bara är dig jag älskar och du tittade på mig som om du inte trodde mig - jag förstår, du är van vid alla dessa små tjejer som blir ''kär'' i dig för du är så himla fin, du är grym på det du gör och så himla charmig, dom kommer tillbaka 2 veckor varje år och då är ni pojk och flickvän - klart du inte tror på äkta kärlek, Jag ska lära dig vad kärlek är för som jag sagt innan så har jag så mycket att ge dig. Du börjar sura för att du inte tror mig och du går in och sätter dig vid köksbordet och jag står kvar .

tusentals tankar rullar genom mitt huvud, bland annat vad jag ska göra här utan dig? jag är inte hemma, jag tänker på hur mycket jag kommer sakna dig och hur mycket jag vill ta med dig hem - till sverige,

Jag hinner stå där i kanske 10 minuter och tänka på så mycket sedan ser jag dig komma och titta ner i backen, du går fram till mig och säger ingenting - håller bara om mig hårdare än någonsin förr och jag hör att du börjar gråta, det leder till att jag börjar gråta och där står du - säger ingenting men jag känner dina tårar rinna på min arm, du lägger ditt huvud neråt i min hals och bara är där, jag märker hur du försöker hålla tillbaka tårarna och tillslut tittar du upp på mig och säger ''Yasmine dont go sweden, jag älskar dig'' Dom orden har aldrig någonsin betytt så mycket för mig, det är så svårt nu när du sitter på andra sidan jorden och vi kan inte alls komunicera lika bra som vi kan då vi båda är hemma.

När jag ser på alla bilder jag har hur fin du är så saknar jag dig så fruktansvärt mycket -


Kvällen fortsatte och du och jag satt ett bra tag och pratade med varandra, jag tittade mot stjärnorna och sa ''When im in sweden, look at a star and think of me - we look at the same sky, the same stars'' du såg undrade på mig och jag kom på att jag pratat på tok för avancerad engelska, så jag försökte på turkiska, det blev lite halvdant men du småskrattade - du skrattar så fruktansvärt fint - jag älskar ditt leende - och förstod vad jag menade, du tog tag i min hand och höll den hårt, vi satt där ett bra tag och det var alldeles tyst, så fint. alla andra sov för klockan började närma sig 4 - 2 timmar kvar tills jag sätter mig på bussen påväg bort från dig.

Du bröt tystnaden efter en stund och sa ''yasmine, come'' jag följde med dig till dörren och förstod att du ville hem och sova - bedöva smärtan lite.

Vi gick ner till utgången och du satt dig ner på stenmuren och sa ''seni seviyorum'' jag svarade tillbaka och du tittade ner i backen igen, såg så olycklig ut. jag satt mig brevid dig och höll din hand jag försökte förklara att sverige inte är som turkiet - jag älskar bara dig - jag lovarmen du trodde mig inte. det tog inte lång tid innan jag såg hur tårarna rann nedför din kind igen och jag kunde inte hålla tillbaka jag heller - jag ville inte lämna dig.

Du tittade på mig och sa ''yasmine, jag vill inte gå hem - vi går upp och sover'' jag svarade inte utan ställde mig upp och tog din hand och bara gick upp, du hämtade täcket och la det som en madrass på balkongen, du ville att jag skulle hålla om dig för det blev kallt, du somnade efter bara 10 minuter och jag satt uppe 2 timmar och bara tittade på dig -tänkte på hur otroligt fin du var, hur fin du är och alltid kommer vara i mina ögon 

efter bara några minuter tog det stopp.

Se vad vacker du är - my one love

RSS 2.0